luni, 21 noiembrie 2011

Despre SEX ( cu perdea )

Definiţii şi nimic mai mult ...  

 Poate că cei care ajung să deschidă această pagină se aşteaptă să găsească aici tot felul de imagini sau comentarii deocheate sau nu , despre sex . Dezamăgire totală ! Sunt mult prea multe astfel de informaţii pe   Internet încât nu ştiu ce aş mai putea adăuga eu. De fapt, am ales acest titlu pentru a mă convinge dacă este adevărat că cele mai accesate pagini sunt cele care ,, vorbesc " despre sex ( şi mai ales de către tineri ). Oare, sexul să fie principala lor preocupare ?
 Totuşi, ca să nu mă abat total de la temă, o să adaug aici definiţia din dicţionar despre sex iar mai apoi câteva definiţii haioase, dar cât de cât accepabile.

Definiţia din dicţionar
SEX, sexe, s.n. 1. Totalitatea caracteristicilor morfologice și fiziologice care deosebesc animalele și plantele în două categorii distincte, masculi și femele. 2. Fiecare dintre cele două categorii de viețuitoare diferențiate după organele genitale; bărbați sau femei, masculi sau femele. * Sexul tare (sau viril) = bărbații. Sexul slab (sau frumos) = femeile. (Pl. și: sexuri) – Din fr. sexe, lat. sexus.
------------------

Despre sex – Definiţia sexului in viziunea specialiştilor
Definiţia medicilor:
Sexul este o boală… este o boală pentru că ajungi tot timpul la pat.
Definiţia avocaţilor:
Sexul este o injustitie, pentru că întotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
Definiţia politicienilor:
Sexul este democratie perfectă, pentru că se bucură atât cel de deasupra, cât şi cel de dedesubt.
Definiţia economiştilor
Sexul este o investitie proastă, pentru că e mai mult ceea ce intră, decât ceea ce iese.
Definitia matematicienilor:
Sexul este ecuaţia perfectă, pentru că femeia ridică membrul la maxima putere, îl închide între paranteze, îi extrage factorul comun şi-l reduce apoi la expresia minimă.


  Niciuna dintre aceste definiţii nu-mi aparţin .

Niciun comentariu: