luni, 5 decembrie 2011

QTranslate portabil vers. 2.3.1

Program de traducere automat in mai multe limbi

QTranslate Portable este o aplicaţie simplă şi uşor de folosit , care a fost creată pentru a vă ajuta să traduceţi instantaneu texte între mai multe limbi. 
Cu acest mic utilitar, selectaţi pur şi simplu textul pe care doriţi să-l traducă şi apoi apăsaţi tasta fierbinte (Ctrl + Q pentru a arăta traducere în fereastră pop-up sau Ctrl + W pentru a arăta  traducerea in fereastra principala). Programul are, de asemenea, abilitatea de a pronunţa textul selectat folosind (Ctrl + E) sau activând butonul specific acestei opţiuni ce se află pe interfaţa programului. 
De reţinut : Programul traduce un text prin utilizarea serviciilor on-line de traducere, astfel încât aveţi nevoie de o conexiune la Internet. 


Iată câteva caracteristici cheie ale programului " QTranslate portabil " : 
-Traduceţi text în orice aplicaţie prin selectarea textului (prin : Google Chrome, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Acrobat Reader, Skype, IE, etc) ; 
- Verificarea ortografiei ; 
- Pronunţarea audio a textului selectat ; 
- Vezi istoria  traducerilor (Ctrl + H) ; 
- Dispune de Tastatură Virtuală pentru mai multe limbi.
- Se pot traduce texte din şi în peste 40 de limbi
- Programul este foarte mic şi nu consumă din resursele sistemului de operare
- În fereastra principală puteţi scrie orice cuvânt doriţi din aproape orice limbă şi programul va traduce automat acel cuvânt în limba dorită, inclusiv româna, apăsând butonul ,,Traducere".
Descarcati QTranslate portabil de aici.
 Pentru mai multe detalii vizitaţi şi această pagină.
 Iar dacă doriţi să beneficiaţi şi de o traducere în limba română a programului, descărcaţi-l de aici şi după dezarhivare nu trebuie decât să-l porniţi pentru a-l folosi imediat.

Niciun comentariu: